Smerteplaster banner (Knæ)
Infrarøde bølger

HVAD ER INFRARØDE BØLGER OG HVORDAN INDVIRKER DE PÅ VORES KROP?

De infrarøde bølger er elektromagnetisk stråling, som lys, der ikke er synlige for det blotte øje og også kendt som bioenergetiske stråler. Vores krop modtager og udsender infrarøde bølger, der trænger ind i organiske stoffer og i vandet, hvilket medfører at der kan opnås en meget ensartet opvarmning. En klinik i Japan, som ledes af Dr. Toshiko Yamazaki, har med kæmpe succes udviklet medicinsk forskning ved hjælp af netop de infrarøde bølger (Far Infrared Waves). Resultaterne, der beskrives i hendes bog “The Science of Far Infrared Therapies”, har vist den evne, som disse bølger har, til at eliminere toksiner i kroppen. Disse toksiner er som regel syrlige, og kan derfor medføre en blokering af blodomløbet, hvis de ophober sig. Det er muligt at udvide blodkarrene og opløse toksinerne ved hjælp af infrarøde bølger, så de herefter kan udrenses gennem urinen og sved. Ifølge det sammendrag Dr. Tsu-Tsair Oliver Chi har skrevet om FIR udstyrs virkning på menneskekroppen, absorberes disse stråler selektivt af de væv, som har brug for en energiforøgelse. Dette fænomen kaldes “Resonansabsorbering”.

HVILKEN VIRKNING HAR DE INFRARØDE BØLGER PÅ VORES KROP?

 • De forbedrer oxygenniveauet i vores krop
 • De opvarmer og eliminerer fedt, kemiske komponenter og toksiner fra vores blod, hvorved blodstrømmen accelereres
 • De eliminerer kroppens andre affaldsstoffer, og reducerer på denne måde mængden af syre i vores krop
 • De forbedrer perspirationssystemet
 • De afhjælper smerter
 • De forbedrer muskelfunktionen
 • De accelererer kroppens helbredelse
 • De holder på varmen og forbedrer søvnkvaliteten
 • De forbedrer mikrokredsløbet
 • Hvordan kan Fit plastrene være smertelindrende ? når de ikke indeholder lægemidler/medicin.
 • Fit plastrene indeholder en særlig blanding af bio mineraler. Disse mineraler er i stand til at reflekterer kroppens infrarøde varme tilbage i kroppen, i helt op til 9 cm. Dybde. Dette øger blodgennemstrømningen og opløser inflammationer/betændelse samt fjerner affaldsstoffer/toksiner.
 • Fit plastrene virker i op til 5 dage. Altså 1 plaster i op til 120 timers smertelindring.
 • Efterhånden som plastrene kommer i vand og udsættes for sved, så nedbrydes bio mineralerne og den infrarøde varme trænger igennem plastrene. Hvis der stadig er behov for smertelindring så påsættes et nyt plaster på området.
 • Du må godt bruge flere plastre af gangen. Hvis du har ondt flere steder på kroppen.
Eksempel på placering af FIT Smerteplaster

Hvordan virker et FIT Plaster?

Anbring FIT Patch på de viste steder og vent 2 minutter, så kropsvarmen aktiverer akryl limen og medfører en perfekt adhæsion. Herefter vil FIT Patch forvandle sig til et spejl, der reflekterer kroppens personlige energi, som trænger ned i en dybde på cirka 8-9 cm og producerer en smertestillende virkning.

Det reflekterende FIT Plasters aktivitet

INFRARØDE BØLGER UDSENDT AF KROPPEN

Illustration af en arm

Illustration af en arm

USS

Penetrerende virkning 8/9 cm

Penetrerende virkning 8/9 cm

CELLEAKTIVERING

Penetrerende virkning 8/9 cm

Penetrerende virkning 8/9 cm

Hvor længe varer det, før FIT Therapy begynder at virke?

Virkningen varierer i funktion af individets helbredstilstand. De første resultater kan muligvis mærkes efter få minutter og under alle omstændigheder inden for 24 timer.

Fremtidsudsigter

De fremtidige anvendelsesmuligheder er adskillige. Udover den smertestillende virkning spænder FIT anvendelsesområdet fra en forbedring af kredsløbets tilstand til en forøget mikrocirkulation, en bedre muskeleffektivitet, ved at implementere den fysiske styrke og kroppens evne til at tilpasse sig under forhold med funktionelle mangler. De seneste undersøgelser, koordineret af prof. Ricci fra universitetet i Verona, har desuden demonstreret, hvordan brugen af FIT i stort omfang forøger en persons stabilitet med deraf følgende forbedret balance og koordinering af bevægelsesapparatet. Desuden anvendes FIT for tiden af prof. Palombi til behandling af diabetesbetinget mavesår.

Smertelindring uden medicin